Forsikringsskader til privat og erhverv

​Har stormen væltet et træ ned i dit murerværk? Står kælderen i vand efter et stort skybrud? Eller er et af de gamle gulvvarmerør i badeværelset sprunget?

Så kontakt KC Murerservice

- Vi har stor erfaring med forsikringsskader og klarer arbejdet hurtigt, effektivt og med det bedste resultat.

Vi taler med forsikringen

Uanset hvilken skade det drejer sig om, kan vi varetage murerarbejdet med eventuel opbankning af badeværelses-, kælder- eller bryggersgulv, nedrivning af tilbageværende gavl og den efterfølgende genopbygning.

​Vi sørger ligeledes for at holde kontakten med forsikringen fra start til slut, ligesom vi også kan stå for hele entreprisen. På den måde skal du ikke selv stå for at holde kontakt med både forsikringsmand og forskellige håndværkere.

Kvalitetssikkert arbejde til tiden

Vi tager professionelt hånd om sagen og sørger for, at du føler dig tryg gennem hele processen. Vores mangeårige erfaring i branchen er din garanti for et grundigt, effektivt og kvalitetssikkert arbejde, hvor vores fokus lægger på den høje service og levering til aftalt tid og pris.

Kontakt os på telefon 69 13 69 82, hvis uheldet er ude, og få en professionel til at tage sig af skaden.

Er uheldet ud, og du ved ikke, hvem du skal ringe til først?

Forsikringsskader kommer aldrig belejligt, og ofte har man ikke tid til at blive hjemme og tage sig af det. Ring til os, og så skal vi nok tage os af alt fra forsikringskommunikation og oprydning til genopretning af skaden.

Vi er medlem af​

KC Murerservice ApS

Holmelunden 17
​4000 Roskilde

Tlf.: 69 13 69 82

E-mail: Send mail

Ring mig op

Bliv ringet op for et uforpligtende tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt