Facaderenovering & vandskuring - Facadearbejde til alle typer boliger

​Vi gennemgår din bolig sammen med dig, giver vores professionelle vurdering, og kommer med forslag til facaderenovering eller forbedring af facadens udseende ved hjælp af eksempelvis vandskuring. Vi hjælper gerne kunder over hele Sjælland, men vi arbejder primært i Roskilde og Egedal.

Mange fordele ved en facaderenovering eller vandskuring af facaden

Med en renovering af facaden kan vi ikke blot gøre facaden mere modstandsdygtig, mere holdbar eller synligt pænere ved brug af en vandskuring. En facaderenovering kan også give din bolig et helt nyt æstetisk udtryk og kan ligeledes være med til at hæve en eventuel salgsvurdering på boligen.

Smartere isolering med facaderenovering

Eksempelvis er det muligt at isolere boligen udefra med en facaderenovering, fremfor at bruge pladsen i boligen til at isolere. Med en udvendig isolering lægger vi isolering på ydermurene, og pudser facaden op på ny udenpå.

Med en udvendig isolering lægger vi isolering på ydermurerne og pudser facaden op på ny udenpå.​ Ikke alene formindsker en facaderenovering boligens varmeforbrug med isolering, du får også en ny, smuk og holdbar facade i højeste kvalitet.

Vi udfører blandt andet:

  • Vandskuring
  • Pudsning af facade
  • Facadeisolering
  • Omfugninger
  • Renovering af sætningsskader
  • Facaderenovering

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 69 13 69 82, hvis du ønsker at vide mere om, hvad en facaderenovering kan gøre for din bolig.

Skal min facade renoveres, og hvad vil være pænest?

Er du i tvivl om, hvorvidt din facade trænger til en renovering, eller om det er muligt at formindske varmeforbruget med en udvendig isolering, så tag os med på råd. Vi gennemgår gerne din bolig sammen med dig og giver vores professionelle vurdering af din facade.

Vi er medlem af​

KC Murerservice ApS

Holmelunden 17
​4000 Roskilde

Tlf.: 69 13 69 82

E-mail: Send mail

Ring mig op

Bliv ringet op for et uforpligtende tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt