Nyt badeværelse og renovering af badeværelse på Sjælland

Et badeværelse har i dag større og større betydning for danskerne, hvorfor kravene til rummet også bliver større og større.

Når man står overfor, at skal have skabt et nyt badeværelse, eller har brug en renovering af badeværelset, så er det vigtigt at badeværelset er et rum, hvor funktionaliteten går hånd i hånd med et bæredygtigt design, lige meget hvilken stil du ønsker i dit badeværelse. Det skal være nemt at holde rent, og det skal være rart at være i.

Mestrer i at skabe et nyt badeværelse

Hos KC Murerservice er renovering af badeværelser blevet et af vores specialer, og vi udfører alle typer opgaver, hvad enten du vil have et helt nyt badeværelse, eller blot skal have foretaget en renovering af dit nuværende badeværelse.

Vi står klar med gode råd samt vejledning under hele processen.​

Alle typer opgaver

Vi opbygger murede brusenicher, vi lægger nye fuger, vi udvider badeværelset, vi udfører forsikringsskader, vi piller de gamle klinkker op og lægger nye.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og vi kan varetage hele entreprisen i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, så du ikke selv skal stå for noget som helst.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds, når du får et dit nye badeværelse. Vi kører til opgaver på hele Sjælland, men opererer primært i Roskilde og Egedal.

Kontakt os allerede i dag på telefon 69 13 69 82, for at høre nærmere om mulighederne for renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse.

Mangler du den gode ide til det nye badeværelse? Få kompetent rådgivning

Vi har mange års erfaring inden for badeværelser, og vi deler gerne ud af vores ekspertise og kommer med gode råd og vejledning, så du får lige præcis det badeværelse, du drømmer om, og som matcher familiens behov og boligens stil.

Vi er medlem af​

KC Murerservice ApS

Holmelunden 17
​4000 Roskilde

Tlf.: 69 13 69 82

E-mail: Send mail

Ring mig op

Bliv ringet op for et uforpligtende tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt